Er du træt af cigaretrøg? Skift til e-cigaret!

dr3

Er lugten af røg og smagen af tobak blevet for meget? Gør som resten af verden og skift til den elektroniske cigaret! Den har både en mere behagelig smag, ingen røg og har vist sig at være mindre skadelige for lungerne end almindelige cigaretter. 

Mange har succesfuldt stoppet med at ryge ved at bruge e-cigaret i stedet. Hvis du ønsker et godt og (måske) sundere tiltag til at kvitte smøgerne én gang for alle, så læs med her!  

Gratis lagerfoto af e-cigaret, elektronisk cigaret, kvinde

Mindre skadelig

Idet man ikke inhalerer varme og udånder dampe i stedet for røg, er elektroniske cigaretter et langt bedre alternativ til almindelig tobak. Almindelig tobak indeholder giftige kemikalier og kræftfremkaldende stoffer, som også kan fremprovokere en række andre alvorlige sygdomme. 

Dog er det bedst at købe sine e-cigaretter hos certificerede forhandlere og anvende, som fabrikken anbefaler det, så man undgår farlige kemikalier, der måske er puttet i dem!

Gratis lagerfoto af ansigtsbehåring, ansigtsudtryk, bonding

Yderst justerbar til dine behov

Modsat traditionelle cigaretter, som kun har et par smage, er der over hundrede smage at vælge i mellem til elektroniske cigaretter, fra det helt søde som jordbær eller slik til kanel eller lakrids. Det er helt op til dig at vælge, alt afhængigt af dine smagsløg og dit humør! 

Med en elektronisk cigaret kan du kontrollere dit nikotinforbrug, og du kan endda skifte fordamperen ud så mange gange du vil, så du kan få det optimale ud af din e-cigaret.

Gratis lagerfoto af fritidstøj, mand, rekreation

Ingen ubehagelig lugt

Tobaksrøg sætter sig i alt og efterlader en ubehagelig luft på hænder, tøj og hår i flere timer efter blot én cigaret. Hvis du tager skiftet til en e-cigaret, behøver du ikke at bekymre dig om lugten, da du kan vælge en e-cigaret uden lugt. Det at ryge e-cigaret er også en social aktivitet i sig selv, da den tillader dig at ryge, hvor traditionel cigaretrygning er forbudt, og møde nye og gamle venner.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *